1

2020 yılında, herkesin evde kalması ve kuaförlerin kapanması nedeniyle saç stillerinde de oldukça değişim yaşandı. Saçlar ve sakallar uzayarak 2021 trendlerini şekillendirdi. Geçmiş yıllarda gördüğünüz modellerden bazıları yeniden gündeme geldi. Trendlerden düşmeyen modeller ise ufak değişimler geçirdi. 

İşte 2021 yılının trend saç modelleri.

2021 Erkek Saç Kesim Trendleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2021 Erkek Saç Kesim Trendleri-2 - Saç Bakım Güzellik

SlickBack Undercut

Son birkaç yılın en tercih edilen saç kesimi olması, Slickback modelin bu sezon da trendler arasında olmasını sağladı. Saçlarınız uzunsa bu modeli kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Yanlarınızın ve ensenizin 3 numara hatta tercihe göre 0 numara kesim olduğu, üstlerin ise olabildiğince uzun kaldığı bu model oldukça zamansız ve çekici. Şekillendirmek için, saçlarınızın uzun kısmını bir şekillendirici yardımıyla arkaya doğru taramanız yeterli. Bu modele uygun bir sakal modeli de arıyorsanız 2021 sakal trendlerine göz atın.

Military Long

Geleneksel asker kesiminin bir çeşidi olan bu model bildiğimiz versiyondan biraz daha uzun olmasıyla öne çıkıyor. Saçlarınızın alt kısmının üstlere göre daha kısa kalması Military Long’a sahip olmanız için yeterli. Özellikle yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz bu modeli tercih edebilirsiniz. Bu modelin saçlarınızı daha yoğun gösteren seyrek saç modelleri arasında yer aldığını da belirtelim.

Long Comb Over

Saçlarınız uzunsa ve farklı bir model arayışındaysanız, bu model tam sizin için. Zarif bir kesim olarak nitelendirilen Comb Over için işe saçlarınızı sağa ya da sola ayırmakla başlayın. Ayırdığınız saçlarınızda, diğer yöne göre daha kısa kalan kısmı üç numara kestirin. Hatta simetrik bir görüntü için kısa kalan kısım diplerinizde üç numara ile başlayıp kulak kenarlarında sıfır numara kesime kadar gidebilir.

2021 Erkek Saç Kesim Trendleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2021 Erkek Saç Kesim Trendleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Medium Side

Güncel, zamansız ve zahmetsiz bir kesim arayanların tercih edeceği,orta uzunlukla saç tellerinden oluşan Medium Side da son birkaç sezondur trend olan modeller arasında. Biraz stil katmak için hafif katlar verdirebilir, yan kısımları ve ensede kalan saçları diğer kısımlara göre biraz daha kısa tutabilirsiniz.

Spiky ve Textured Tuft

Tüm saç uçlarının şekillendirme ile, yukarı doğru uzun ve sivri bırakıldığı bu model 90’ların en popüler modelleri arasından çıkıp günümüze geliyor. Rock, punk grupları ve motorcular arasında sık sık göreceğiniz bu saç kesimi ile oldukça cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Punk saç modeline benzer şekilde yine yan kısımları diğer bölgelere göre daha kısa tutacağınız bu saç modeline kavuşmak için saçlarınızın üst kısmını tarzınıza göre havaya kaldırarak şekillendirmeniz yeterli.

Ayrıca Berberinize Saç Kesiminizi Beğenmediğinizi Nasıl Söylersiniz? yazımız ilginizi çekebilir.