0

Yaklaşan yeni yıl ile birlikte pek çok kadın stilini güncellemenin yollarını arıyor. Son dönemlerde en az saçlar ve kıyafetler kadar revaçta olan tırnaklar da sürekli değişen trendlerden nasibini alıyor. Tırnak bakımı ve ojeler kadınlar için olmazsa olmaz detaylardan. Bakımlı ellere sahip olan kadınlar tırnaklarını trend oje renkleri ile süsleyerek stillerini tamamlıyor. Peki, 2023 trend oje renkleri neler? Gelin önümüzdeki yılın en trend oje renkleri konusuna yakından bakalım.

2023 Trend Oje Renkleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Açık Renkli Ojeler

Sürekli güncellenen güzellik ve moda dünyasında oje trendleri de yenilerek karşımıza çıkıyor. Özellikle pastel renkte kıyafetlerle uyum yakalayan açık renkli ojeler 2023 yılında da popüler olacak gibi görünüyor. İşte açık tonlardaki 2023 oje renkleri…

2023 Trend Oje Renkleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Nude

Nude renk ojeler birkaç yıldır hayatımızda yer alıyor. Temiz ve klas bir görünüme sahip olan nude renk ojeler bej tonlarının nahif doğasını etkileyici bir şekilde yansıtıyor. 2023 senesinin nude tonları ise karamel gibi renklerin aksine daha iddiasız olan kum rengi tonları. Bu tonlarda ojeler seçerek tırnaklarınıza zarafet katabilirsiniz.

2023 Trend Oje Renkleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Terracota

2023 yılında yeni trend oje renkleri arasında kendine yer bulan bir diğer renk ise terracota. Toprak tonlarından yanık kum rengine kadar uzanan terracota renkler bu yıl tırnakları bambaşka bir havaya bürüyecek. Üstelik bu renkler pek çok kıyafetle de uyum göstermesi açısından avantaj sunuyor.

2023 Trend Oje Renkleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-8 - Saç Bakım Güzellik

Lila

Saf ve eğlenceli renklerden biri olan lila, 2023 trend oje renkleri arasından bize göz kırpıyor. Masum ama bir o kadar da havalı renklerden biri olan lilayı, özellikle sarı ve pembe kıyafetlerle kombinleyerek son derece stil sahibi görünümlere imza atabilirsiniz. 

 

Süt Beyazı

Tam bir klasik olan süt beyazı, iç açıcı ve duru görünümü ile bu yıl da en popüler renklerden. Özellikle bahar ve yaz aylarında tırnakları süsleyecek olan beyaz renkli ojeler bronz teninizle harika bir uyum yakalayacak.

Koyu Renkli Ojeler

Koyu renkli ojeler her daim klasik renklerden oluşması bakımından vazgeçilmezdir. Günlük hayattan özel davetlere kadar birçok alanda kullanılan koyu renklerle iddialı bir görünüm yakalayabilirsiniz. İşte koyu tonlardaki 2023 trend oje renkleri…

2023 Trend Oje Renkleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-10 - Saç Bakım Güzellik

Bakır

Bakır tonlu ojeler bu yıl hiç olmadığı kadar moda olacağa benziyor. Özellikle parlak ışıltılara sahip olan bakır renkli ojeler, sofistike görünümü ile tırnaklara yarı bir hava katmaya hazırlanıyor. Toprak tonlarında ve bej kıyafetlerle bakır renkli ojeleri kombinleyerek özgün bir tarz yakalayabilirsiniz. Eğer oje sürerken sürekli taşmalardan şikayet ediyorsanız o halde “Oje Nasıl Sürülür?” içeriğimizi okuyarak oje sürme yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

Metalik Gri

Bizi adeta uzay çağına ışınlayacak olan metalik gri, bu yılın favorisi olmaya aday. Özellikle dikkat çekici olmak istediğiniz günlerde tırnaklarınızı metalik grinin ışıltılı hakimiyetine bırakabilirsiniz. Özel günlerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu renkle tırnaklarınızı şımartın.

2023 Trend Oje Renkleri-11 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-12 - Saç Bakım Güzellik

Petrol Yeşili

Tırnaklarınızı sıra dışı ve cazibeli bir renge boyamaya ne dersiniz? Sezonun gözde rengi olacağa benzeyen petrol yeşili ile çarpıcı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Özellikle sonbahar ve kış aylarında harika bir seçim olan bu rengi, deri kıyafetlerinizle kombinleyerek çekici bir stil oluşturabilirsiniz.

Hardal Sarısı

Hem baskın hem de havalı renklerden hoşlananlar için yeni bir alternatif var: Hardal sarısı. Canlı ve enerjik görünümü ile ilgi çeken hardal sarısını, yeşil ve tonlarındaki kıyafetlerle bir arada kullanarak şık bir stile sahip olabilirsiniz.

Siz de tırnaklarınızda yenilik yapmak ve sezon trendleri ile uyumlu renkler kullanmak için önerilerimizi inceleyebilir ve oje alışverişinize hemen başlayabilirsiniz. Eğer oje çıkarırken aseton kullanmak istemiyorsanız o halde Asetonsuz Oje Çıkarma Yolları içeriğimizi okuyarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2023 Trend Oje Renkleri-13 - Saç Bakım Güzellik 2023 Trend Oje Renkleri-14 - Saç Bakım Güzellik