0

Bu yaz birçok nedenden dolayı harika bir yaz olacak. Aşının yaygınlaşmasına bağlı olarak çoğumuz artık güvenli şekilde dışarı çıkmaya hazırız. Elbette sadece açık hava konserlerinin ve akşam yemeği organizasyonlarının geri dönüşü bizi heyecanlandırmıyor. Özellikle konu saç olduğunda, heyecan verici trendler var.

Evde geçen bir yılın ardından, yeni ve cesur bir saç kesimi veya renk için kuaförünüzü ziyaret edebilirsiniz. Ama ondan da önce, 2021 yazının saç trendleri hakkında bilgi sahibi olun!

2021 Yazının Öne Çıkan Saç Trendleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2021 Yazının Öne Çıkan Saç Trendleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Daha fazla örgü

Klasik örgüler yıl boyunca popüler ancak özellikle yaz aylarında seçkin örgü stillerinin daha çok ilgi görmesi bekleniyor. 2021 yazında örgüler daha kısa olacak. Altta bukleler veya boncuklarla süslenmiş, omuz hizasında örgüler göreceğiz.

Örgülerinizi daha uzun süre kullanabilmek için geceleri eşarp takabilirsiniz. Eğer dağınık yatıyorsanız bunun yerine ipek veya saten yastık kılıfı kullanmayı deneyin. Çünkü pamuk saçlarınızı kurutabilir. Egzersiz yapmayı seven biriyseniz ve çok terliyorsanız bandana kullanabilirsiniz. Bandana saçınızı düz tutar, fazladan nem olduğunda örgülerinizin gevşemesini ve elektriklenmesini önler.

Ayrıca örgülerin bakımı söz konusu olduğunda, ürün birikimini önlemek için minimum miktarda şekillendirici ürün kullanın. Elektriklenmeyi önlemek için ise ağır formüller yerine Elidor Elektriklenme Önleyici 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi gibi bir ürün tercih edin. İçerdiği argan yağı ile saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken bal özleri ile saçları nemlendirerek gün boyu kontrol altında tutmanıza yardımcı olur.

Cool kesimler

Havalı bir saç kesimi denemeye ne dersiniz? 2020’de herkesin içine dönmesi ve kendisini keşfetmesiyle birlikte, bu yaz cesur ve yeni saç kesimleri göreceğiz. Bu yüzden daha önce denemek isteyip cesaret edemediğiniz iddialı kesimleri denemenin tam sırası!

2021 Yazının Öne Çıkan Saç Trendleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2021 Yazının Öne Çıkan Saç Trendleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Doğal doku

Yaz mevsimi, ısı ile şekillendirmeden vazgeçmek ve doğal saçlarınızı kucaklamak için mükemmel bir zaman. Bu sezon özellikle doğal stiller konusunda heyecanlıyız. Artık daha az mükemmel bukleler göreceğiz. Bunun için endişelenmek yerine saçlarınızı doğal haline bırakın.  Bu sadece trend bir görünüm yakalamanızı sağlamaz, aynı zamanda kişiliğinize ve bireyselliğinize de katkıda bulunur.

Çok katlı kesimler

Bu sezon katlı saç kesimleri yeniden trend. Üstelik bu saç kesimi, renk için aşırı işlemden geçmiş ve kırılmaya maruz kalmış saçlar için de harika. Çünkü kırıkları kamufle etmenin etkili bir yolu. Katlı saçlarınızı daha hacimli göstermek isterseniz birkaç maşa buklesi eklemeyi deneyin. Bu basit şekillendirme tüyosu sayesinde saçlarınız hem doğal hem de hareketli görünecek.

Sarı saç renkleri

2021 yazının renginin sarı olacağı tahmin ediliyor. Sarı saç renkleri konusunda farklı tonlardan oluşan geniş bir yelpaze var. Yani istediğiniz kadar yaratıcı olabilirsiniz. Örneğin gül pembesi veya leylak gibi renkleri deneyebilir veya seçiminizi daha geleneksel bir sarı tonu olan altın sarısından yana kullanabilirsiniz. Bu noktada sarı saçın özel bir bakım gerektirdiğini de hatırlatalım. Sarı saçın bakımı hakkında daha fazlasını keşfetmek için yazımızı okumayı unutmayın.