0

Göz alıcı ve ahenkle dans eden saçlar her kadının hayali. Saçlarınızı yeni yıl trendlerine uygun model ve renge boyatarak imajınıza taze bir dokunuş katmanız mümkün. 2023 saç rengi trendleri arasında doğal tonlar kadar iddialı renkler de var. Saç analistleri tarafından kızıl ve karamelin yanı sıra gümüş sarı ve gül altın sarı gibi çekici tonlar yılın trend saç renkleri arasında gösteriliyor. Siz de yeni saç rengi trendleri hakkında bilgi sahibi olarak stilinize yön verebilirsiniz. İşte merakla beklenen 2023 saç renkleri

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-1 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-2 - Saç Bakım Güzellik

Gümüş Sarı

Trend saç renkleri 2023 arasında öne çıkan gümüş sarı, iddialı saçlara sahip olmak isteyenlerin tercihi. Sarı ve gümüş renklerinin birleşiminden oluşan bu ton yeni sezonun favorilerinden olmaya aday. Sıra dışı görünümü ile göze çarpan bu renk beyaz tenli kadınlar için uygun. Gümüş sarıya ek olarak değişik tonlarda sarı saç renkleri arıyorsanız içeriğimize göz atarak konu hakkında fikir edinebilirsiniz.

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-3 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-4 - Saç Bakım Güzellik

Platin Sarı

Önceki yıllarda da trend renklerden biri olan platin sarı, göz kamaştıran duruşu ile bu yıl da popüler saç renkleri arasında. Özellikle kısa saçlarla harika bir uyum yakalayan platin tonlar tüm bakışları üzerine çekmek isteyenler için ideal. Platin saç renklerini yine iddialı kıyafetlerle tamamlayarak stil dozu yüksek bir görünüm elde edebilirsiniz.

Karamel Sarı

Son zamanların en trend saç rengi olarak bilinen karamel, bu sefer sarı tonların ışıltısını da yanına alarak aydınlık renk birlikteliklerine imza atıyor. Sıcak ve soğuk tonların harmanlandığı bu renk hem romantik hem de zarif renk tonları arasında. Her yaştan kişinin favorisi olacak karamel sarı, beyaz ve buğday cilt rengi ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Karamel tonlarının yanı sıra kahverengi saç tonlarını da incelemek istiyorsanız içeriğimizi okuyarak değişik alternatifler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-5 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-6 - Saç Bakım Güzellik

Rose Gold

Canlı ve dinamik bir saç rengi olan rose gold, sarı ve pembe tonlarının kusursuz uyumunu yansıtıyor. Bu senenin trend saç renkleri arasında ilk sıraya oturacak olan rose gold, ilgi çekici saç renklerini denemek isteyen kişiler için ideal bir alternatif. Bu rengi bronz makyajlarla bir arada kullanarak göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Sarı Ombre 

2023 saç renkleri arasında ombreler de oldukça ilgi çekici seçenekler sunuyor. Özellikle kumral ve sarı saçlarla ahenkli bir uyum yakalayan ombre tekniği, koyudan açığa giden gölgelendirmeler sayesinde saçların son derece göz alıcı görünmesini sağlıyor.

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-7 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-8 - Saç Bakım Güzellik

Siyah

Tam bir klasik olan siyah, radikal görünümü ve baskınlığı ile 2023 saç renkleri arasında öne çıkıyor. Özellikle beyaz tenli kişilerin yeni favorisi olan siyah renk zıtlıkların uyumunu yakalamak için ideal. Siz de tam bir siyah tutkunuysanız bu sezon saçlarınızı siyaha boyatarak çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bitter Çikolata

Koyu saç renklerinden hoşlanıyorsanız sezonun gözde renklerinden bitter çikolataya mutlaka şans vermelisiniz. Hem doğal hem de yoğun bir renk olan bitter çikolata, özellikle esmer ve buğday tenli kadınlar için biçilmiş kaftan. Bu rengi nude veya şeftali tonlarında hafif makyajlarla günlük hayatınızda veya kırmızı rujlarla özel günlerde kullanabilir, hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-9 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-10 - Saç Bakım Güzellik

Yoğun Kızıl

2023 saç renkleri arasında yoğun kızıl tonlar da kendine yer buluyor. Hayli çekici bir renk olan kızıl, özellikle beyaz tenli kişiler için oldukça uygun. Yoğun kızıl tonların bakımını doğru bir şekilde yaparak bu gösterişli saç tonunu uzun süre severek kullanabilirsiniz.

Sizler için yukarıda 2023 saç renkleri konusunu ele aldık. Siz de sezonun trend saç renklerini inceleyerek favorilerinizi belirleyebilir ve yeni yılda saçlarınıza farklı dokunuşlar ekleyebilirsiniz.

2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-11 - Saç Bakım Güzellik 2023 Saç Renkleri Hakkında Her Şey-12 - Saç Bakım Güzellik