0

Kaşlar yüz çerçevesini belirleyen en önemli unsurlardan biri. Yüz hatlarınıza uygun kaş şeklini bularak genel görünümünüze kusursuz bir ifade kazandırmanız mümkün. Doğru şekillendrilmiş kaşlarla makyajınızda da hayal ettiğiniz ideal görünüme sahip olabilirsiniz. Renkli, doğal veya ağartılmış kaşlar… 2023 kaş trendleri hiç olmadığı kadar zengin seçeneklerden oluşuyor. Siz de 2023 kaş modelleri yazımızı okuyarak en son trendler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2023 En Trend Kaş Modelleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Makyaj stillerinin çeşitlenmesiyle birlikte artık kaşlar da kendi özgürlüğünü ilan etmiş durumda. Farklı şekiller ve çeşitli tekniklerden oluşan kaş modelleri, makyajına farklı bir hava katmak isteyenlerin yanı sıra yüzündeki ifadeyi belirgin hale getirmek isteyenlere de sayısız seçenek sunuyor. İşte sezonun en güzel kaş modelleri

2023 En Trend Kaş Modelleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Ağartılmış Kaşlar

2023 kaş trendleri arasında en belirgin olanlardan biri ağartılmış kaşlar. Yüz ifadesini bambaşka bir hale çeviren bu kaşlar, şimdilerde dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının gözdesi konumunda. Eğer siz de bu sıra dışı trendi denemek isterseniz kaşlarınızı bir miktar kapatıcı ile açarak kaşlarınızın nasıl göründüğüne bakabilir ve kararınızı buna göre verebilirsiniz.

2023 En Trend Kaş Modelleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Doğal Kaşlar

Kaşları kendi haline bırakmak senenin trendlerinden biri. Natürel görünümü sonuna kadar destekleyen bu trend genel kaş şeklinden memnun olanların tercihi. Doğal kaşlar için kendi kaş şeklinizi baz alarak ufak düzeltmeler yapabilir ve kaşlarınızı doğal halinde kullanabilirsiniz. Eğer kaşlarınızı kendiniz alıyorsanız Kaşlarınızı Yüz Şeklinize Göre Alın konulu içeriğimizi okuyarak kaş alma tüyoları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

2023 En Trend Kaş Modelleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-8 - Saç Bakım Güzellik

Kaş Laminasyonu

Kaş laminasyonu, 2023 kaş trendleri arasında en ilgi çekici olanlardan biri. Yarı kalıcı bir uygulama olan laminasyon, uzun süre kaşların fırçalanmış gibi durmasına ve şekilli görünmesine olanak sağlıyor. Sabitleyici içeriklerle yapılan işlemde kaşlar uzun süre sabit bir şekilde kullanılabiliyor. Gigi Hadid ve Dua Lipa gibi ünlüler bu işlemi tercih edenler arasında.

2023 En Trend Kaş Modelleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-10 - Saç Bakım Güzellik

Tüy Kaşlar

Evde kolayca yapılabilen tüy kaş uygulaması, kaşları yukarı doğru fırçaladıktan sonra kalemle doldurup sabitleme esasına dayanıyor. Yüzde oldukça doğal ve modern bir görünüm sunan tüy kaşlar, pratik olmasıyla 2023 kaş trendleri arasında favori olacak gibi görünüyor.

2023 En Trend Kaş Modelleri-11 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-12 - Saç Bakım Güzellik

Kaş Transplantı

Özellikle kaşlarında seyreklik olanlar için en ideal yöntemlerden biri, kaş transplantı. Bu yöntemde saç derisinden alınan doku, kaşlar üzerine yerleştiriliyor ve kaşların daha dolgun görünmesi sağlanıyor. Daha gür çıkan kaşlarla yüzde ideal bir görünüm yakalanmış oluyor.

2023 En Trend Kaş Modelleri-13 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-14 - Saç Bakım Güzellik

Düz Kaşlar 

2023 kaş trendleri arasında düz kaşlar dikkat çekiyor. Kavisli kaşların tarihe karıştığı şu günlerde düz kaşlar daha cool ve çarpıcı bakışlar için tercih ediliyor. Audrey Hepburn gibi isimlerin öncülük ettiği düz kaş modası yıllar sonra yeniden güzellik dünyasında kendine yer buluyor. Siz de düz kaşlarınızı bazı kaş bakımı ipuçları ile daha hoş bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

2023 En Trend Kaş Modelleri-15 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-16 - Saç Bakım Güzellik

Renkli Kaşlar

Kaş modelleri kadın trendlerinin en yenisi olan renkli kaşlar, eğlenceli partilerin ve şık davetlerin aranan görünümleri arasında. Göz farınıza uygun tonlarda seçeceğiniz kaş boyaları ile kaşlarınıza dilediğiniz rengi verebilir ve son derece göz alıcı stillere imza atabilirsiniz.

2023 En Trend Kaş Modelleri-17 - Saç Bakım Güzellik 2023 En Trend Kaş Modelleri-18 - Saç Bakım Güzellik

Tilki Kaşlar

Tilki kaş görünümü bir bant yardımıyla kaşların geriye çekilmesi yöntemi ile yapılıyor. Bu da yüz ve göz hatlarının daha çekici görünmesine yardımcı oluyor. Makyaj artistlerinin yıllardır uyguladığı bu yöntem 2023 senesinin gözde kaş trendleri arasına girmeye aday. İşlemi deneyenler arasında ünlü modeller Kaia Gerber ve Kendall Jenner gibi isimler var.

 

Siz de yüzünüze ve stilinize en uygun kaş trendlerini belirleyip görünümünüze farklı bir dokunuş katabilirsiniz. Dilerseniz Kaş Şeklinizi Muhteşem Gösterecek Tüyolar adlı içeriğimizi hemen okuyabilir ve kaşlarınızı kendiniz şekillendirebilirsiniz.