0

İlk olarak 1920’lerde ortaya çıkan, özgür ve ilham veren kadınların kullanmaya başladığı Bob saç modeli günümüzde hala revaçta. Son yılların en sevilen modellerinden olan Bob stilinin pek çok farklı yorumu mevcut. Bu da, bu kesimi pek çok farklı saç tipine uygun hale getiriyor.

1920’den Günümüze  Gelen Bob Saç Modeli-1 - Saç Bakım Güzellik 1920’den Günümüze  Gelen Bob Saç Modeli-2 - Saç Bakım Güzellik

Ortadan ayrılmış düz kesim Bob

Yıpranmış saçlara sağlıklı bir görünüm kazandıracak bu kesimi günlük yaşamınızda rahatça kullanabileceğiniz gibi saçlarınızın ışıltısını arttırarak stil sahibi bir görünüm de elde edebilirsiniz. Bu tarz için; saçlarınızı düzleştirip TONI&GUY Yoğun Işıltı Veren Serumu kullanın.

A kesim Bob’a ne dersiniz?

Arkaların daha kısa önlerin daha uzun olduğu bu kesim saçlarınızı daha hacimli gösterirken aynı zamanda her yüz şekline yakışmasıyla da biliniyor. Bu kesime dilerseniz kakül de ekleyebilirsiniz.

1920’den Günümüze  Gelen Bob Saç Modeli-3 - Saç Bakım Güzellik 1920’den Günümüze  Gelen Bob Saç Modeli-4 - Saç Bakım Güzellik

Wavy Bob

Dalgalı saçta bu kesimi yapacaksanız saç stilistinize güvenmeniz gerektiği bir gerçek. Doğru kesimle yandan ayrılan Bob, aradığınız hacmi ve stili bulmanızı sağlayabilir! Kolaylıkla kullanabileceğiniz bu tarzı TONI&GUY Doğal Saç Buklesi Belirginleştiren Sprey ile dalgalarınızı yumuşak ve parlak şekilde belirginleştirebilirsiniz.

Son olarak bu sezonun öne çıkan trendlerinden biri ise Brigit Bardot’nun ilham kaynağı olduğu mikro kaküller. Hem düz hem dalgalı saça yakışan bu modeli de deneyebilirsiniz (Ayrıca Bob Saç Modeline Uygun Parçalar yazımızı okumayı da unutmayın).