0

Yeni yıl zamanları genellikle hayatımızda ve kendimizde değişiklikler planlarız. Yıllık hedefler oluşturduğumuz ajandalar, bu sene böyle geçse keşke diye kurduğumuz hayaller… Tabii bir de kendimizle ilgili alacağımız kararlar. “Spora başlayacağım, sağlığı yaşayacağım, tarzımda değişiklik yapacağım”. Tabii tarz değişikliği denildiğinde akla ilk gelen de daima saç modeli ve saç renginde yapılan değişiklik olur. Eğer siz de yeni yıla yeni bir imaj ile girmek istiyorsanız, sezonun trend saç renkleri ile saçınızı boyamayı deneyebilirsiniz. Yaptığımız en ufak değişiklik bile ferahlamamıza ve kendimizi daha iyi hissetmemize de yardımcı olur. Saç renginize karar vermeden önce 2022 saç rengi trendlerinden ilham alın.

2022 Trend Saç Renklerini Keşfedin -1 - Saç Bakım Güzellik 2022 Trend Saç Renklerini Keşfedin -2 - Saç Bakım Güzellik

Platin sarı

Uzun yıllardır trend saç renkleri arasında olan platin sarı, 2022 sezonunda da saç rengi listelerinde ilk sıralarda. Genellikle her cilt tonuna ve her tarza yakışmasıyla bilinen platin sofistike ve cool bir görünüm vermesiyle bilinir. Üstelik biraz farklılaştırarak da kullanabilirsiniz. Eğer esmer ten renginiz varsa, sarı yerine biraz daha griye çalan tonlar da tercih edebilirsiniz. Platin rengin en önemli noktasının bakım olduğunu da unutmayın. Saçın çok açık bir renk alması için açma işlemi uygulanarak elde edilen bu renk saçınızın yıpranmasına neden olabilir. Eğer tercihiniz platinden yanaysa, saç tipinize uygun bakımlar yapmayı ihmal etmeyin.

Karamel ombre

Popülerliği hiç bitmeyen ve hatta her geçen gün yükselen ombre de 2022 seç trendleri arasında. Özellikle en çok kullanılan renklerden biri olan karamel ombre diğer renkler arasında biraz daha ön plana çıkıyor. Genellikle esmer ve kahve tonlarında saç rengine sahip kadınlar arasında tercih edilen karamel ombre, saça pürüzsüz ve doğal geçişler vermesiyle de biliniyor. Bu yumuşak geçişli saç rengini kullanırken saçlarınızı hafif dalgalandırarak şekillendirmeyi de mutlaka denemelisiniz.

2022 Trend Saç Renklerini Keşfedin -3 - Saç Bakım Güzellik 2022 Trend Saç Renklerini Keşfedin -4 - Saç Bakım Güzellik

Kızıl ve bakır

Tüm zamanların en çekici renkleri arasında kabul edilen kızıla ne dersiniz? Kızıl 2022 sezonunda yerini biraz daha açık tonlarına bırakacak gibi. Özellikle beyaz ten renginiz ve hatta çilleriniz varsa bakırı mutlaka denemelisiniz. Tarçın bakır gibi bir ton ile de sıcak bir renk elde edebilirsiniz.

Kahve ve tonları

Sanıyoruz önümüzdeki birkaç sezon daha trendler arasındaki yerini koruyacak kahve ve tonları her zaman sıcak bir hava katmasıyla bilinir. Keskin bir değişikliğe ihtiyacınız yoksa, size uygun bir kahve tonu mutlaka bulacaksınız. Üstelik bu renk saçı canlı ve parlak göstermesiyle de en çok tercih edilen renkler arasında yer alır.

Renkli saçlar

Tabii ki renkli saçlar da yeni sezonun en çok dikkat çeken trendleri arasında. Ten renginiz ve hatta tarzınız bile fark etmeksizin bu renkleri deneyebilirsiniz. Pembe ve mavi tonları sizin için çok radikalse, yine de gönlünüz biraz renkten yanaysa ombre tekniğini de deneyebilirsiniz. Saç renginiz arasına yerleştirilmiş doğal renkler istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olabilir. Bunun yanında sadece saçınızın belli bölgelerini de pembe ya da maviye boyayabilirsiniz. Tabii, tıpkı platin sarı gibi açık renkler olduğu için saç bakımınıza da ekstra özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Ayrıca, 2022 Makyaj Trendleri yazımıza da göz atmayı unutmayın.