0

Erkeklerde saç kesimi genel görünümü etkileyen unsurların başında. Yüz tipine ve saç türüne uygun olarak gerçekleştirilen güncel erkek saç modelleri sayesinde hem yeni trendlere uyum sağlayabilir hem de bakımlı görünebilirsiniz. 2024 erkek saç modelleri arasında kısa, orta ve uzun saç boylarına uygun pek çok farklı tarzı bir arada görmek mümkün. Bunun yanında farklı renklerin hakim olduğu saç modelleri ve punk saç kesimleri de 2024 yılına damga vuracak alternatifler arasında. Ayrıca 2024 yılında saçlara estetik görünümlü semboller kazıtmak da hayli moda olacağa benziyor. Siz de erkek saç modelleri yeni moda trendlerini takip ederek imajınızı yenileyebilir, saçlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Peki, 2024 erkek saç modeller neler? Gelin 2024 yılında erkeklerin en çok tercih edeceği saç modellerine yakından bakalım.

2024 Erkek Saç Modelleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-2 - Saç Bakım Güzellik

2024 Erkek Saç Modelleri Nelerdir?

2024 yılının trendlerine göre belirlenen saç modelleri ünlüler ve influencer’lardan ilham alıyor. Sıra dışı saç modellerinin moda olacağı 2024 yılında favori seçenekler ise aşağıdaki gibidir:

2024 Erkek Saç Modelleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Asker Tıraşı Saçlar

Kısa saçlar pratik kullanımı ve modern görünümüyle erkeklerin vazgeçilmezi. Son yıllarda ünlülerin de radarında olan kısa saç modelleri asker tıraşının farklı versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor. 2024 yılında trend listesine giren kısa saç modelleri arasında farklı numaraların karışımı dikkat çekiyor. Yanların 1 numara, üstlerin ise 2-3 numara olduğu saç kesimleri saçlarda katmanlı bir görünüm vadediyor. Bu saçlar gündelik kullanım için ideal olurken aynı zamanda erkeklere karizmatik bir görünüm de katıyor.

2024 Erkek Saç Modelleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Önleri Uzun Renkli Saçlar

Erkek saç modelleri yeni trendler denince renkli saçlar öne çıkıyor. 2024 yılının favori saç yeniliklerinden olan renkli saçlar için önleri uzun saç modelleri kullanmak gerekiyor. Önleri uzun, yanları kısa saç modellerini tercih edip ön kısma mordan griye ve platin sarısına varan farklı renkler uygulamak hayli moda. Erkeklere marjinal bir hava katan bu modeli orta boy sakallarla kullanabilirsiniz. Önü uzun erkek saç modelleri hakkında detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Dağınık Saçlar

Orta uzunlukta kesilmiş ve dağınık görünüm sunan saçlar 2024 yılında sıkça karşılaşacağınız saç stillerinden. Bohem bir havası olan dağınık saçlar için saçları kat kat kestirmek gerekiyor. Orta boydaki saçlarınızı saç pomadı veya jöle ile şekillendirerek kullanabilirsiniz. Dilerseniz dağınık saçlarınızı arkadan toplayarak da kullanabilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-8 - Saç Bakım Güzellik

Buzz Cut Saçlar

Tüm zamanların en sevilen klasik saçlarından olan buzz cut saçlar yeniden moda. Saçların tamamının 1 numara olduğu bu saç kesimi modern ve konforlu haliyle beğeni topluyor. Buzz cut saç modelini önceki yıllardan ayıran en önemli detay ise bu sene saçlarınızda kullanacağınız gri veya sarı saç boyaları. Buzz cut saçlarınızı farklı renklere boyayarak havalı ve yaratıcı saç stillerine imza atabilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-10 - Saç Bakım Güzellik

Doğal Bukleli Saçlar

Eğer saçlarınız dalgalı veya kıvırcıksa French crop tarzı saç kesimleri ile saçlarınıza doğal bir hava kazandırabilirsiniz. Yanları kısa, üstleri ise doğal buklelerle hareketlendirilmiş saç kesimleri 2024 yılının yenilikleri arasında. Bu modelde saçlarınızın uzunluğunu kısaltarak veya yanları kademeli olarak kısaltarak saçlarınıza özgün dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Erkek saç modelleri hakkında bilmeniz gerekenler adlı içeriğimizi okuyarak yepyeni saç modelleri keşfedebilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-11 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-12 - Saç Bakım Güzellik

Modern Punk Saçlar

Saçlarında sıra dışı modeller denemek isteyenlerin tercihi olacak modernleştirilmiş punk saçlar 2024 yılında hayli rağbet göreceğe benziyor. Bir tarafı oldukça uzun, diğer tarafı ise tıraşlı olan modern punk saçlar cesur ve iddialı stile sahip erkeklerin favorisi. Modernize edilmiş punk saçları kirli sakal veya orta uzunlukta sakallarla kombinlemek de dikkat çekici bir stil ortaya çıkarıyor.

2024 Erkek Saç Modelleri-13 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-14 - Saç Bakım Güzellik

Çizikli Saçlar

Yanları tıraşlı ve çizikli saçlar keskin görünümü ile modern erkeklere farklı bir tarz kazandırıyor. Saçların ortasında çizik görünümü olan saçların bir tarafının daha hacimli, diğer tarafının ise tıraşlı olması şart. Saç bakımına önem veren ve cool görünüm isteyen erkekler için ideal olan çizikli saçlar 2024 yılının trend listesinde kendine yer bulmayı başarıyor.

2024 Erkek Saç Modelleri-15 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-16 - Saç Bakım Güzellik

Dik Saçlar

Şekil vermesi kolay olan dik saçlar 2024 yılında trend erkek saç modelleri arasında gösteriliyor. Hafif bir jöle veya saç pomadı ile kolayca saçlarınızı yukarı kaldırabileceğiniz dik saçlarla hacimli saç görünümü yakalayabilirsiniz. Şehir hayatında kullanımı kolay olan dik saçlarınızı sakalsız biçimde kullanarak yumuşak bir görünüm elde edebilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-17 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-18 - Saç Bakım Güzellik

Atkuyruğu Saçlar

Saçlarınızı uzun tutmayı seven erkekler için uygun olan atkuyruğu saçlar 2024 yılında da favoriler arasında. Orta uzunlukta olan düz veya dalgalı modeldeki saçlarınızı arkadan atkuyruğu yaparak toplayabilir ve konforlu görünümünüzle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-19 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-20 - Saç Bakım Güzellik

Topuz Saçlar

Topuz saçlar son yıllarda erkekler tarafından sıkça tercih ediliyor. 2024 yılında da moda olan topuz saçlar bu sene önler uzun, arkalar tıraşlı biçimde kullanılıyor. Saçlarınızın önlerini arkada doğru toplayarak minik topuz şekli verebilir ve sıra dışı görünümünüzle öne çıkabilirsiniz. Arkadaki topuzları minik tutmak bu modelin en önemli detayları arasında. Topuz saçlarınızı kirli sakallarla bir arada kullanmanız mümkün.

2024 Erkek Saç Modelleri-21 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-22 - Saç Bakım Güzellik

Kıvırcık Bonus Saçlar

Son yılların modası olan bonus kıvırcık saçlar 2024 yılında da kendini gösteriyor. Kıvırcık saçlara sahip olanlar için rahat ve konforlu bir kullanım sunan bonus saçlar günlük hayatta kolaylık sunuyor. Kıvırcık saçlarınız varsa saçlarınızı orta boyda kestirerek bonus saç trendine ayak uydurabilirsiniz.

2024 Erkek Saç Modelleri-23 - Saç Bakım Güzellik 2024 Erkek Saç Modelleri-24 - Saç Bakım Güzellik

Arkası Kısa Önleri Uzun Saçlar

Arka tarafı kısa, ön tarafı uzun saçlar erkek saç stiline değişik bir hava katıyor. Önceki yıllarda moda olan ve 2024 yılında da trendler arasında yer alan bu modeli kullanırken saçlarınızın arkasına farklı şekiller kazıtabilirsiniz. Değişik kesim teknikleri veya motiflerle süslenen bu saç stili ile özgün tarzınızı etrafınızdakilere gösterebilirsiniz.

 

Siz de saçlarınızda cesur saç modelleri denemek istiyorsanız 2024 yılının en trend saç modellerine göz atarak kişisel imajınıza farklılık katabilirsiniz. Günlük saç bakım rutininizde Clear Men Scalp Pro Güçlendirici Şampuan Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Etkili 300 ml ürününü kullanabilirsiniz. Kepeğe karşı etkili şampuanlardan olan Clear şampuan saç dökülmesine karşı üstün performans sergiliyor. 8 hafta düzenli kullanımda 6000’e yakın saç telinin ömrünü uzattığı kanıtlanan ürün saç dökülmesini önemli oranda azaltıyor. Clear şampuan saç dökülmesine karşı çözüm arayışında olan erkekler için özel olarak üretiliyor.

Fiber akif içeren formüle sahip ürün anında 2 kat daha hacimli görünen saçlara sahip olmayı sağlıyor.