0

Erkek bakım dünyasında vazgeçilmez unsurlardan biri, saç kesimi. Doğru saç kesimi bir erkeğin kişiliğini ve stilini ifade eden en özel ayrıntılardandır. Yüz hatlarınıza ve tarzınıza uygun bir model seçimi yaparak öz güvenli bir duruşa sahip olabilir, dış görünüşünüzle çevrenizdekilerin ilgisini çekebilirsiniz. Siz de 2023 erkek saç modelleri arasından seçim yaparak yeni yılda tarzınızı güncelleyin. Peki, 2023 yılının en trend saç modelleri neler? Gelin erkeklerin favorisi olacak saç stillerine yakından bakalım.

2023 Erkek Saç Modelleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Erkek Kısa Saç Modelleri 2023

Kısa saçlar erkeklerin en sık kullandığı saç kesim stilleri arasındadır. Bakımı ve şekillendirmesi kolay olan kısa saçlar, dinamik ve enerjik görünüm isteyenlerin tercihidir. İşte 2023 senesinin en popüler erkek uzun saç modelleri…

2023 Erkek Saç Modelleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Üç Numara Saçlar

Erkek kısa saç modelleri 2023 yılında sarsılmaz tahtını koruyan modellerden biri üç numara saçlar. Zamansız saç stillerinden biri olan bu model, özellikle oval ve dikdörtgen yüz şekilleri ile harika bir uyuma sahip. Hem klasik hem de karizmatik görünmek isteyenlerin tercihi olan üç numara saçlar pek çok ünlü futbolcunun ve aktörün gözdesi.

2023 Erkek Saç Modelleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Kısa Dalgalı Saçlar

Saçlarında doğal dalga olan erkekler için kısa dalgalı saçlar oldukça hacimli ve ideal bir görünüm sergiler. Saçlarınızın yanlarını kısa, üstlerini ise uzun tutarak havalı modeller yaratabilirsiniz. Kısa dalgalı saçları, saç bakım ürünleri ile dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve pratik bir kullanım elde edebilirsiniz.

2023 Erkek Saç Modelleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-8 - Saç Bakım Güzellik

Kısa Dağınık Saçlar

Çabasız şıklık kavramının saç stiline yansımış hali olan kısa dağınık saçlar son derece ilgi çekici modellerden biri. Kısa dağınık saçların en büyük avantajı, kişiyi doğal ve bohem göstermesi. Üzerine fazla uğraşılmamış gibi duran kısa dağınık saçları kısa sürede şekillendirebilir, karizmatik ve spor bir tarza sahip olabilirsiniz.

2023 Erkek Saç Modelleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-10 - Saç Bakım Güzellik

Erkek Uzun Saç Modelleri 2023

Son yıllarda giderek moda olan erkek uzun saç modelleri 2023 yılında da hayli revaçta. Pek çok farklı kesime sahip olan erkek uzun saç alternatifleri arasından tarzınıza ve yüz tipinize en çok yakışan kesimi bularak iddialı yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. İşte 2023 yılının en trend uzun saç modelleri…

2023 Erkek Saç Modelleri-11 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-12 - Saç Bakım Güzellik

Topuz Saçlar

Man bun olarak adlandırılan topuz saçlar, farklı görünümü ile erkeklere oldukça seksi bir hava katar. Yoğun ve dalgalı saç yapısına sahip olanlar için ideal olan topuz saçlar, yandan tıraşlı saç stili ile cool bir görünüm sergiler. Siz de uzun saç seven erkeklerdenseniz stilinizi güçlendirecek bu modele şans verebilirsiniz.

2023 Erkek Saç Modelleri-13 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-14 - Saç Bakım Güzellik

Mohawk Saçlar

Mohawk stili Kızılderili saç modeli olarak da bilinen bir saç kesimidir. Yıllardır punk ve rock sanatçıları tarafından tercih edilen bu model, 2023 erkek saç modelleri arasında en iddialı seçeneklerden. Sıra dışı ve cesur bir kesim isteyenlerin gözdesi olan Mohawk stilini saçlarınızın yanlarını kısa, üst kısmını ise hacimli tutarak daha gösterişli hale getirebilirsiniz.

2023 Erkek Saç Modelleri-15 - Saç Bakım Güzellik 2023 Erkek Saç Modelleri-16 - Saç Bakım Güzellik

Uzun Düz Saçlar

Uzun düz saçlar, 2023 erkek saç modelleri arasında açık ara en fazla bakım isteyen saç stili. Eğer siz de düz saçlara sahipseniz bu bohem ve kendine özgü saç stilini deneyebilirsiniz. Saçlarınıza düzenli olarak bakım yaparak uzun saçlarınızın parlaklığını korumanız mümkün. Erkek uzun saç bakımı tüyoları için içeriğimizi hemen inceleyebilirsiniz.


Siz de tarzınıza farklı bir hava katmak isterseniz saç modelleri arasından hemen favorinizi belirleyebilirsiniz. Eğer farklı erkek kısa saç modellerine göz atmak isterseniz içeriğimizi okuyabilirsiniz.