0

Önümüzde yeni bir mevsim bizi bekliyor. Hava ısınırken, görünümünüzde biraz değişiklik yapma isteği yaşıyor olabilirsiniz.. Bu değişimi saç renginizde yapmak ve uzun süredir kullandığınız o rengi değiştirmek istiyorsanız; 2021 sezonun trendlerinden ilham alabilirsiniz.

Her cilt rengi ve saç rengi için mutlaka bir trend var. Okumaya devam edin..

2021’in En Popüler Saç Renkleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2021’in En Popüler Saç Renkleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Yüzü çerçeveleyen çizgiler

Bu model şimdiden sosyal medyada sık sık karşınıza çıkan modeller arasında olmaya başladı bile. Saçlarınızın tam önünden ayırdığınız iki tutamı renklendirmek veya saç renginizden daha açık tonlarda boyama fikrine ne dersiniz? 2021’in başlarından en çok gördüğümüz renkler pembe ve tonları. Tabii dilerseniz gri, platin, sarı, turuncu, kızıl gibi renklere de şans verebilirsiniz. Saç renginizin yanında hangisinin uyumlu olacağına karar vermeniz yeterli.

Bebek ışıltıları

Yaz mevsimi yaklaşırken trend olan bir şey varsa o da; saçların rengini açtırma konusudur. Burada işin içine ombreler, röfleler girerken bu sezon baby light dediğimiz, açık sarı ile yapılan ışıltılar ön planda. Özellikle dalgalı saçlara oldukça yakışan bu model için; saçlarınız sarı, kumral, karamel, açık kahve gibi tonlardaysa 1-2 ton açığında renklerdearalara atılan ışıltılar ile canlı, parlak ve yaza çok uygun saçlara sahip olabilirsiniz.

2021’in En Popüler Saç Renkleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2021’in En Popüler Saç Renkleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Kahverengi ve sarı balyaj

Saçlara yapılan ince vurgular görünümü yenilemenin en harika ve güvenli yollarından biri. Özellikle kahverengi saçlarınız arasına birkaç ton açık renkte uygulayacağınız balyaj ile güneşten açılmış doğal bir saç rengi görünümü yaratabilir ve saçlarınıza boyut kazandırıp daha gür görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Eğer sarı saçlara sahipseniz yine daha açık tonlarda sarı balyajlarla da aynı doğal ve güneşten açılmış hissi yaratan saçlara kavuşmanız mümkün.

Gümüş Griler

2020’de trendler arasına giren gri bu sezon da yeniden ilk sıralarda yerini aldı.. Griyi tüm saçlarınıza uygulayabileceğiniz gibi daha önce söylediğimiz yüzü çerçeveleyen çizgiler olarak ya da saçınızın bir kenarını boyayarak da kullanabilirsiniz. Tabii bunların yanında siyah saçlarınızın alt kısımlarına yapacağınız gri ombre ile de farklı bir görünüme kavuşmanız mümkün. Tabii siyahtan griye dönmek için saç renginizin açılması gerek; bu da yıpranmasına neden olabilir. Bu yüzden iyi düşünmekte fayda var.

2021’in En Popüler Saç Renkleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2021’in En Popüler Saç Renkleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Kızılın tonları

Özellikle bu kışın dikkat çeken yapımlarından The Queen’s Gambit dizisinin popüler başrolüAnyo Taylor Joy’un kızıl renkteki saçları bu sezonun trendleri arasına girmeyi başardı. Çoğu kadın şimdiden kızıl ve tonlarını denedi bile. Kızılın tüm tonları, ten ve göz rengini daha fazla yansıtmasıyla bilindiği için eğer saç renginizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bu renkten ilham alabilirsiniz. Tabii kızılın da bir çok tonu var, açık tenliyseniz her tonu doğal güzelliğinizi yansıtmanızı sağlayabilir. Koyu ten renginiz varsa ise, kırmızı diyebileceğimiz koyu tonlara yönelebilirsiniz, tıpkı Rihanna gibi.

Mavinin tonları

Sopuk bir renk olan mavinin kullanımı aslında kış mevsimi için oldukça kolay. Yaz geldiğinde güneş, deniz ve havuz suyu gibi etkenler sebebiyle saçlarınız yıpranabilir ve mavi kısa sürede akarak farklı renklere dönüşebilir. Yine de doğru bakım ve ilgi ile sağlıklı mavi saçlara da kavuşmanız mümkün tabii. Açık tonlarda bir saç rengine sahipseniz mavi boya hemen adapte olacaktır fakat saçlarınız koyu tonlarda ise mutlaka kuaförünüze danışmanızı öneririz.

Pastel Pembe

Pembede mavi ile neredeyse aynı cool görünümde ve aynı sorunlarda bir renk. Eğer açık tonlarda saçlarınız varsa pastel pembeler görünümüze iddia katacaktır. Koyu saçlarınızın pembe olmasını istiyorsanız; başlangıçta uçlara ya da kenarlara uygulayarak kullanımının rahatlığına bakabilirsiniz. Bunun yanında pembe de neredeyse her cilt rengine oldukça yakışan saç renkleri arasında.

Doğala dönüş

Tüm bu renklerin yanında gelen bir trend de doğal saç renklerine olan dönüşler. Bunun için uzun bir süre beklemeniz gerektiği için; saçlarınız uzayıp dipleri kendi rengindeçıktığında o diplere yakın tonlarda bir renk ile de saçlarınızı kullanabilirsiniz.

Bir de saç modelinizde değişikliğe ihtiyacınız varsa; 2021 saç kesim trendleri yazımızı okuyabilirsiniz.