1

Çoğumuz soğuk kış günlerini bu mevsimin hayalini kurarak geçiriyor ve enerjimizi içimizde biriktiriyoruz. Şimdi ise bu enerjiyi dışarıya yansıtmanın tam sırası! İşe tırnaklarınızla başlamaya ne dersiniz?

Konu oje olduğunda, daha sıcak aylar koyu renkleri bir kenara bırakmak ve canlı, yumuşak tonları kucaklamak için en ideal zamanlar. 2021 yazının en trend oje renkleri arasında çam yeşili, mavi menekşe gibi yumuşak seçenekler de var; her tırnağın başka bir renkle çeşitlendiği zamansız klasikler de. Bunlarla ilgili tek zor şey, hangisini süreceğinize karar vermek.

 

Mavi menekşe

Çıkarması kolay ama aynı zamanda yaz için trend olan bir renk arıyorsanız mavi menekşe tam size göre. Bu mavi ile mor arasındaki ton size caddelerde sıralanmış ağaçlarda sık sık gördüğünüz o güzel çiçekleri hatırlatacak. Son derece yumuşak ve kadınsı, ancak farklı. Bu yüzden mavi menekşe, açık tenli ve biraz renklenmek isteyen kadınlar için harika bir seçenek olabilir.

Çam yeşili

Çam yeşili ojeler bu yaz çok moda. Bu renk muhtemelen biraz özgüven gerektiriyor. Sakinliği ve dinginliği çağrıştıran pastel ton, pembeler ve doğal tonlara harika bir alternatif olacak. Unutmadan söyleyelim: Çam yeşili ayrıca şaşırtıcı derecede çok yönlü ve tüm cilt tonlarıyla uyumlu.

Açık limon

Açık limon en parlak tonlardan biri ve genellikle mutluluk, umut ve neşe ile ilişkilendiriliyor. Çoğumuz için zorlu geçen bir yılın ardından hepimizin ihtiyacı olan tam da bunlar değil mi? Bir barbekü davetine, festivale veya istediğiniz başka bir yere gidin; bu oje rengi ile tüm kalabalıkların arasından sıyrılacaksınız.

2021 Yazının Trend Oje Renkleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2021 Yazının Trend Oje Renkleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Lila

Cesur tırnak tasarımları ve renkleri kesinlikle çekici ancak günlük bir ojeye de ihtiyacımız var. Lila, bize ihtiyaç duyduğumuz bakımlı görünümü sunan bir renk. Üstelik çok cüretkar olmadığı için çıkarılması en kolay ojelerden biri. Temiz, sade olması nedeniyle herhangi bir tırnak şekli üzerinde bile harika görünüyor. Mesela badem tırnak! Bir diğer öne çıkan özelliği ise aksesuarlarınızla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bir renk olması. Lila ojelerinizi çantanız veya ayakkabılarınızla eşleştirmeyi deneyin.

Elektrik mavisi

Mavinin sevilen bir tonu olan elektrik mavisi, tüm cilt tonlarının yanı sıra her tırnak şekline ve uzunluğuna yakıştığı düşünülen bir renk. Üstelik mavinin diğer tonlarından da vazgeçemiyorsanız hepsini birlikte deneyebilirsiniz. Tüm tonları birlikte kullanmak, bu yazın en yaratıcı tırnak trendlerinden biri olacak. Risk almayı seven biriyseniz bu sıcak görünümü kesinlikle deneyin deriz.

Hepsi bir arada

Tamamına sahip olabilecekken neden tek bir renk seçesiniz? Hepsi bir arada konsepti için her tırnağınızı parlak ve cesur bir renkle boyamanız gerekiyor. Farklı bir şey istiyor ve yaratıcı olmaktan korkmuyorsanız, bu trend sizin için mükemmel. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla renk var; onlarla oynayabilir ve size özel bir görünüm yaratabilirsiniz.

2021 Yazının Trend Oje Renkleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2021 Yazının Trend Oje Renkleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Renkli french

French, zamansız bir tırnak görünümü sunduğu için çoğu insan tarafından seviliyor ve sıklıkla tercih ediliyor. İşte french manikür, bu yaz klasik formundan sıyrılarak tırnaklara renkli ince çizgilerle eşlik edecek. Neon renklerden altın, gümüş gibi parıltılı tonlara kadar birçok farklı rengi tırnaklarda french uygulaması şeklinde göreceğiz. Risksiz ama yaratıcı bir görünüm için renkli french’i mutlaka denemenizi öneririz.

Nail art

Ve tabii nail art! Birkaç yıl önce hayatımıza giren ve bırakmaya da hiç niyetli olmadığımız tırnak sanatı bu yaz da bize birbirinden yaratıcı tırnak görünümleri sunuyor. Nail art konusunda el becerinize güveniyorsanız sevdiğiniz renklerle asimetrik çizgileri deneyebilirsiniz. Yeşil, sarı, mavi gibi yazın vazgeçilmez renkleri kullanarak tırnaklarınızı renklendirebilirsiniz.