0

2023 yılına adım atarken modaseverlerin merakla beklediği konulardan biri, son moda giyim trendleri. Her sezon kendini başarılı bir şekilde güncelleyen moda sektörü, yine son derece göz alıcı ve güçlü trendlerle karşımıza çıkıyor. Hem sportif hem de feminen detaylara göz kırpan dünya moda trendleri  bu yıl da moda tutkunlarına ilham oluyor. Peki, 2023 moda trendleri neler? Gelin son moda trendleri konusuna yakından bakalım.

2023 Moda Trendleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Mini Etekler

Geçen sene tekrar gündeme gelmeyi başaran mini etek trendi bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Miu Miu markası ile yeniden popülarite kazanan miniler, sezonun en iddialı stil hamlelerinden biri. Çizme, babet, sneaker veya stiletto… Süper kesim minileri dilediğiniz ayakkabılarla eşleştirerek hayalinizdeki stile kolayca uyarlayabilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-4 - Saç Bakım Güzellik

Transparan Parçalar

Tül, dantel veya file gibi dokularla karşımıza çıkan transparan 2023 moda trendleri arasında başı çekiyor. Transparan detaylı elbise ve bluzlar sadece gece davetlerinde değil, gündüz stillerinde de sıklıkla kullanılıyor ve gündelik hayata çekici bir dokunuş katıyor. Teni gösteren cesur tasarımları rahat spor parçalarla eşleştirerek cool bir tarza imza atabilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-6 - Saç Bakım Güzellik

Kovboy Çizmesi

Geçtiğimiz yıllarda moda sahnesine çıkan kovboy çizmeleri son moda ayakkabı trendleri arasında yer alıyor. 2023 senesinin hiti olacak kovboy çizmeleri özellikle işlemeli ve desenli modelleri ile tam bir arzu nesnesi haline geleceğe benziyor. Cesur parçalardan biri olan kovboy çizmelerini jean’ler veya şortlarla bir araya getirebilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-8 - Saç Bakım Güzellik

Oversize Blazer Ceketler

Sezonun yükselen trendlerinden biri de kuşkusuz oversize blazer’lar. Sokakta, ofiste veya partide… Geniş kesimli blazer modellerini her yerde kullanmanız mümkün. Dar elbiseler, biker taytlar ve mini eteklerle mükemmel bir uyum yakalayan bu parça cool görünümün olmazsa olmazı. 2023 moda renkleri arasındaki fuşya ise blazer ceketlerde harika görünüyor.

2023 Moda Trendleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-10 - Saç Bakım Güzellik

Tüvit Takımlar

Ünlü modaevi Chanel’in moda dünyasına armağanı olan tüvit takımlar, bu senenin en gözde stil hareketlerinden biri. Hem nostaljik hem de modern bir görünüme imkan tanıyan bu trendde, tüvit ceket-etek ikilisini asker postalları ve tişörtlerle kombinleyebilir, son derece sofistike bir tarz yakalayabilirsiniz. Oversize modeller ise stilinizi üst noktaya taşımak için ideal.

2023 Moda Trendleri-11 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-12 - Saç Bakım Güzellik

Deri Elbiseler

Sezonun hitlerinden biri olmaya aday deri elbiseler, zamansız görünümü ile ilgi uyandırıyor. 2023 yılında farklı kesim ve tasarım detayları ile karşımıza çıkan deri elbiselerde rugan ve mat detaylar hakim. Sezona gotik bir etki katacak olan bu trendi uygulamak için vücut hatlarınızla uyumlu deri elbise araştırmalarına hemen başlayabilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-13 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-14 - Saç Bakım Güzellik

Leopar Desenler

Moda dünyasında uzun zamandır yer alan ve belirli aralıklarla yenilenip dönüşen leopar deseni 2023 moda trendleri arasında göze çarpıyor. Bu sefer neon renklerle bir arada göreceğimiz leopar desen; ceketlerde, bluzlarda ve pantolonlarda etkileyici bir görünüm yaratıyor. Her daim feminen ve çekici olan leopar parçaları siyah renkle eşleştirerek klas bir tarz oluşturabilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-15 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-16 - Saç Bakım Güzellik

Oversize Trençkotlar

Tam bir klasik olan trençkotlar 2023 senesinde geniş kalıpları ile sarsılmaz tahtını korumaya devam ediyor. Toprak tonlarının hakimiyetindeki trençkotlar ikonik görünümü ile zirvedeki yerini korumaya kararlı. Siz de her stille eşleştirilebilen bir parça arayışındaysanız oversize trençkot modellerine şans verebilirsiniz.


Siz de sezonun en hit parçaları arasından en beğendiklerinizi belirleyerek stilinize özgün dokunuşlar katabilirsiniz. Eğer giyim konusunda uzun soluklu parçalara yatırım yapmayı düşünüyorsanız o halde sürdürülebilir moda içeriğimizi okuyarak konu hakkında fikir edinebilirsiniz.

2023 Moda Trendleri-17 - Saç Bakım Güzellik 2023 Moda Trendleri-18 - Saç Bakım Güzellik