0

2020 yılı maalesef tüm dünya için olduğu gibi, evlencek çiftler için de bir hayal kırıklığı oldu. İptal edilen ve ertelenen düğünler, kalabalık salonlar ve partiler; yerlerini aile içinde küçük eğlence ve kutlamalara bıraktı. Tüm bunlar 2021 yılı gelinlik trendlerini de etkileyerek konforun da şıklık kadar ön plana çıkmasını sağladı.

2021 yaz sezonu gelinlik trendlerinden ilham almak için okumaya devam edin.

2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-1 - Saç Bakım Güzellik 2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Danteller: Romantizmi en net ve naif şekilde yansıtan danteller, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi önümüzdeki yaz sezonunda da listenin ilk sıralarında.  Kırık beyaz ve krem tonlarda seçeceğiniz bir gelinliğe dantel motifleri ekleyerek gelinliğinize tazelik katabilirsiniz.

Pelerinler: Bu yaz, omuzlara tutturulmuş uzun kumaş şeritleriyle süslenmiş gelinlerle sık sık karşılaşabilirsiniz. İki parçadan oluşan gelinliklerin çok tercih edilmesi sebebiyle, bu ikinci parça karşımıza şık ve sofistike bir görünümde olan pelerin olarak çıkıyor. Bu modeli tercih ediyorsanız, düğünü nerede yapacağınızın pek de önemi yok. Davetsırasında pelerininizi, istediğinizde üstünüze alabilir, istediğinizde çıkartabilirsiniz. Düğün sonrasında kokteyl ve ya parti düşünüyorsanız, böylece ikinci bir elbiseye de gerek duymayacaksınız.

Derin Dekolteler: Sırt, göğüs, bacak... Tercihiniz hangisi olursa olsun dekolteler ve yırtmaçlar oldukça zarif ve çarpıcı detaylar olarak yine karşımıza çıkıyor.

2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-3 - Saç Bakım Güzellik 2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-4 - Saç Bakım Güzellik

İnci, Fiyonk ve Fırfırlar: Trendlerden hiç düşmeyen bu üçlü 2021 gelinliklerinde de kendilerini göstermeye devam ediyor. Seçiminizi fırfırlardan yana kullanacaksanız, kol detaylarını, fiyonk için bel kısmını, inciler için de eteğinizi seçebilirsiniz. Gelinliğinize bir yorum katmak istiyorsanız incilerle süslenmiş tül eldivenler de kullanabilirsiniz.

Not: Üçünü bir arada kullanmamaya özen gösterin.

Tulumlar, Simokinler: Klasiklerden sıkıldıysanız ve stilinizde farklılık istiyorsanız, maskülen duruşun simgesi beyaz smokinler ve beyaz tulumlar gibi seçeneklere de bir  şans verebilirsiniz. Zira kendileri de 2021 gelinlik trendleri arasında boy gösteriyor.

Miniler: Mini gelinliklerin de her sezon trendler arasında olduğunu söyleyebiliriz. İster diz üstü, ister diz altı, ister düz, isterseniz de kabarık ve şatafatlı. Tercihiniz minilden yanaysa dilediğiniz gibi bir model tercih edebilirsiniz. 

Not: Mini gelinliğinizde saten bir kumaş tercih ederek, zarif görünümünüzü ikiye katlayabilirsiniz.

Biraz daha ilham için aşağıdaki önerilere göz atın.

2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-5 - Saç Bakım Güzellik 2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-6 - Saç Bakım Güzellik
2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-7 - Saç Bakım Güzellik 2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-8 - Saç Bakım Güzellik
2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-9 - Saç Bakım Güzellik 2021 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri-10 - Saç Bakım Güzellik